Vi hjälper dig byta tak

Letar du efter en erfaren takläggare för att byta taket på ditt hem? Då har du kommit rätt! På Rudholms Tak erbjuder vi professionella tjänster inom tak som hjälper dig att säkra och förnya ditt tak med högkvalitativa material och noggrant utförda arbeten. Med vårt dedikerade team av experter och vår långa erfarenhet inom branschen kan du vara trygg i att ditt tak är i säkra händer. Oavsett om ditt tak är slitet, har skador eller helt enkelt är i behov av en förnyelse, är Rudholms Tak din pålitliga partner för att byta tak. Vi tar hand om hela processen från början till slut och ser till att du får ett nytt tak som är hållbart, estetiskt tilltalande och uppfyller alla dina behov.

Nytt tak för din villa/radhus

Vi erbjuder skräddarsydda taklösningar för din villa eller radhus, skapade för att förnya och förbättra takets utseende, hållbarhet och funktion. Oavsett om du behöver byta ut ett gammalt, slitet tak eller vill ge ditt hem en helt ny stil, kan vi hjälpa dig att skapa det perfekta taket för dina behov.

Våra skickliga takexperter kommer att arbeta nära med dig för att förstå dina specifika önskemål och krav. Vi tar hänsyn till din bostads arkitektur, stil och estetiska preferenser för att skapa en skräddarsydd taklösning som kompletterar och förhöjer utseendet på ditt hem. De fyra vanligaste takformerna i Sverige på villor är sadeltak, mansardtak, pulpettak och valmat tak, oavsett vilket takform du har på din villa så hjälper vi dig att förnya ditt tak tack vare vår expertis och erfarenhet. Vi använder endast högkvalitativa material från pålitliga leverantörer för att säkerställa att ditt nya tak på din villa/radhus är både vackert och hållbart. 

Vi hjälper dig med olika typer av takmaterial

Plåttak

Plåttak är ett bra alternativ för våra svenska väderförhållanden. Plåt är lätt och halt vilket gör att snö lätt glider av samtidigt som den låga vikten per kvadratmeter gör att taket håller för hårda påfrestningar.

Betongtak

I våra skandinaviska väderförhållanden är betongtak ett utmärkt alternativ tack vare dess tålighet. Betong är naturligt, starkt och ett lätthanterligt material. Betongpannor har hög precision och är lätta att lägga, men de väger lite mer.

Papp/ Shingeltak

I Sverige har vi använt papptak sedan slutet av 1700-talet till alla typer av byggnader. Papp är faktiskt ett material som är bättre än vad ryktet säger. Lämpar sig utmärkt för enklare hus och på brokvistar.

Tegeltak

Tegeltak

Det finns inget vackrare än ett klassiskt svenskt tegeltak. Den naturligt röda färgen bleks aldrig, utan det blir vackrare med åren.

Varför ska du välja oss på Rudholms Tak?

När du överväger att byta tak på ditt hem är det viktigt att välja en pålitlig takläggare som kan erbjuda dig enastående service och resultat. Här på Rudholms Tak strävar vi alltid efter att överträffa förväntningarna hos våra kunder. Här är några skäl till varför vi är det rätta valet för ditt takbyte:

1. Erfarenhet och kompetens

Vi har många år av erfarenhet inom takläggning och har arbetat med en mängd olika takprojekt. Våra skickliga yrkesmän har den kunskap och expertis som krävs för att utföra takbyten på ett noggrant och professionellt sätt.

2. Kvalitets-material

Vi förstår vikten av att ha ett hållbart tak som kan klara av olika väderförhållanden, allt från snöstorm och regn men även varma soldagar. Därför använder vi endast material av högsta kvalitet från välkända leverantörer.

R

3. Skräddar-sydda lösningar

Vi förstår att varje tak och varje kunds behov är unika. Därför tar vi oss tid att förstå dina specifika krav och skräddarsy våra tjänster för att passa just din situation. Vårt mål är att leverera resultat som överträffar dina förväntningar.

4. Professionell och pålitlig service

Vi vill att du ska känna dig trygg med oss, därför arbetar vi med hög noggrannhet. Vi håller tidsplaner, kommunicerar tydligt och ser till att du är nöjd med varje steg av takbytet.

5. Kostnads-effektivitet

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för våra takbytartjänster utan att kompromissa med kvaliteten. Vi arbetar effektivt och noggrant för att hålla kostnaderna nere och samtidigt leverera ett hållbart tak.

6. Garanti

På alla våra utförda arbeten erbjuder vi dig en garanti på 10 år!

Så här går takbytesprocessen till – från start till slut:

1. Kostnadsfri takinspektion

Ansök om en kostnadsfri inspektion utan några förbindelser av ditt tak för att få en tydlig bild av dess skick och eventuella problemområden.

2. Takinspektionen utförs

Våra erfarna experter kommer till din villa och utför en noggrann inspektion. Vi granskar takets skick och identifierar skador, läckage eller andra potentiella problem.

3. Åtgärdslista och handlingsplan

Baserat på inspektionen presenterar vi en skräddarsydd åtgärdslista och handlingsplan för att åtgärda de upptäckta problemen. Vi går igenom planen med dig och förklarar i detalj de rekommenderade åtgärderna.

4. Detaljerad offert

Efter att du har godkänt åtgärdsplanen, får du en detaljerad offert som inkluderar kostnader för material, arbete och eventuella extratjänster som kan behövas. Vi strävar alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten.

5. Godkännande och påbörjande

När du har godkänt offerten och ingått avtal med oss, sätter vi igång med takbytet enligt den överenskomna tidsplanen. Vårt professionella team tar hand om allt arbete med precision och omsorg.

6. Slutförande och garanti

Våra erfarna experter kommer till din villa och utför en noggrann inspektion. Vi granskar takets skick och identifierar skador, läckage eller andra potentiella problem.

Vi strävar alltid efter att göra takbytesprocessen smidig och bekymmersfri för dig som kund. Med noggrannhet, kvalitet och engagemang skapar vi ett pålitligt och hållbart tak för ditt hem.

Boka din kostnadsfria takinspektion redan idag!

Boka in en kostnadsfri takinspektion utan några förpliktelser. En av våra experter kommer ut till er och inspekterar takets skick och identifierar skador, läckage eller andra potentiella problem. Därefter kommer du kunna ta beslut kring om ett takbyte är något du behöver utföra!