Rudholms Tak grundades av tre partners med ambition om att leverera hållbara lösningar inom takläggning och takrenovering. Ett seriöst företag som alltid eftersträvar ett väl utfört arbete med nöjda kunder. Detta levererar vi genom hantverkare med lång yrkeserfarenhet och hög kompetens som levererar arbete av högsta kvalitet.

Vi bryr oss om vår vackra planet och miljön. Vi strävar alltid efter att minimera vårt fotavtryck. Därmed är det viktigt för oss att det vi bygger håller en lång tid framåt för att inte slösa på naturens resurser. Därför har vi tagit fram en noggrann urvalsprocess när det gäller val av material samt byggnadssätt för att säkerställa att det är enligt vår vision.

Vår personal

Rudholms Tak - Teoman

Teoman D.

Partner/Försäljningschef

teo@rudholmstak.se
073-928 38 12

Rudholms Tak Viktor

Viktor R.

Rudholms Tak Erim

Erim Y.

Varför ska du välja oss på Rudholms Tak?

Oavsett om du är ute efter att byta tak eller sugen på att börja producera din egna el med din egna solcellsanläggning så är vi här för att hjälpa dig.

Nedan ser du några anledningar till varför du ska välja oss:

1. Expertis och erfarenhet

Vi har lång erfarenhet inom takbyten och solcellsinstallationer och har arbetat med olika projekt.

2. Kvalitet

Vi samarbetar endast med välkända leverantörer för att erbjuda högkvalitativa produkter. Vi säkerställer även att våra installationer är av högsta kvalitet.

3. Professionell och pålitlig service

Vi lyssnar på dig för att höra dina önskemål. För oss är det viktigt att du är nöjd som kund med allt från första kontakt till slutfört arbete.

4. Konkurrens-kraftiga priser

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten.

5. Garanti

Vi erbjuder en garanti på våra produkter och installationer för att du ska känna dig trygg.

6. Hållbarhet & miljö

Vi strävar alltid efter att minimera vårt fotavtryck. Därmed är det viktigt för oss att det vi bygger håller en lång tid framåt för att inte slösa på naturens resurser.

Boka en gratis takinspektion av oss redan idag!

Boka en kostnadsfritt takinspektion redan idag och ta reda på skicket av ditt nuvarande tak samt diskutera solceller med oss! En av våra experter på Rudholms Tak kommer att besöka dig för att ge en personlig och kostnadsfri inspektion och svara på dina frågor.