Bor du i Stockholmsområdet och är intresserad av att installera solceller? Välj solenergi och ta kontroll över din egen elproduktion genom en solcellsinstallation av oss på Rudholms Tak! Vi är specialister inom solcellsinstallation och erbjuder skräddarsydda lösningar för villaägare i Stockholm som vill dra nytta av de oändliga fördelarna med solenergi. Genom att installera solceller på ditt tak kan du inte bara minska din elkostnad, utan också göra en aktiv insats för en mer hållbar framtid.

Solceller Stockholm

Fördelarna med att installera solceller är många

1. Lägre elkostnader

Genom att producera din egen el med solceller minskar du ditt beroende av det traditionella elnätet. Det betyder att du kan minska dina elkostnader betydligt och ha användningen av dina pengar till annat.

2. Hållbarhet och miljömedvetenhet

Att investera i solceller är ett steg mot en mer hållbar framtid. Genom att producera din egen el med solceller minskar du ditt koldioxidavtryck och bidrar till att skydda miljön.

3. Energi oberoende

Med solceller på ditt tak blir du mindre beroende av externa energileverantörer. Du blir självförsörjande när det kommer till din elproduktion och behöver inte oroa dig lika mycket för eventuella prisökningar.

4. Ökat fastighetsvärde

Genom att investera i solenergi kan du öka värdet på ditt hem. Potentiella köpare ser positivt på energieffektiva lösningar som solceller, vilket kan göra din fastighet mer attraktiv på marknaden vid försäljning.

5. Långsiktiga besparingar

Solceller är en investering med långsiktiga fördelar. Efter den initiala investeringen kommer solcellerna att producera gratis el i många år framöver. Du kommer att kunna spara betydande summor på lång sikt.

Solceller Stockholm

Högkvalitativa solcellspaneler för ditt tak

När det kommer till solenergiproduktion är valet av solcellspaneler av yttersta vikt för att säkerställa optimal prestanda och pålitlighet. På Rudholms Tak strävar vi efter att erbjuda dig som bor i Stockholm de bästa lösningarna för att maximera solenergin på ditt tak och ge dig en hållbar och effektiv energiförsörjning.

Våra solcellspaneler är noggrant utvalda från välkända tillverkare som är kända för sin banbrytande teknologi och beprövade kvalitet. Vi väljer paneler som har hög effektivitet och lång hållbarhet för att säkerställa att din solcellsanläggning ger pålitlig och långvarig prestanda under hela sin livslängd.

Utöver detta är våra solcellspaneler också estetiskt tilltalande och designade för att smälta sömlöst in i ditt tak. Vi erbjuder olika alternativ och stilar för att passa dina specifika preferenser i enlighet med det som passar ditt tak.

Högkvalitativa solcellspaneler

Solceller Stockholm

Installera solceller och takbyte, samtidigt?

När det är dags att byta tak är det en perfekt tidpunkt att överväga installationen av solceller. Vi kan hjälpa dig att kombinera dessa två projekt på ett effektivt sätt. Genom att utföra takbytet och solcellinstallationen samtidigt kan du spara både tid och pengar. 

Vårt erfarna team av takexperter och solcellsspecialister samarbetar tätt för att säkerställa en sömlös integration av solcellerna på ditt nya tak. Genom att utföra båda projekten samtidigt kan vi minimera eventuella störningar och ge dig en bekväm och stressfri upplevelse.

En annan fördel med att kombinera takbyte och solcellinstallation är de ekonomiska fördelarna. Vi erbjuder förmånliga paketpriser för att installera solceller samtidigt som vi byter tak. Detta innebär att du kan dra nytta av kostnadsbesparingar och effektivare arbetsprocesser genom att välja oss som din helhetsleverantör.

Solceller Stockholm

Varför ska du välja oss på Rudholms Tak för installering. av solceller i Stockholm?

När det gäller att installera solceller på ditt tak är det avgörande att välja en pålitlig och erfaren leverantör. Här på Rudholms Tak är vi ett team av specialister och strävar alltid efter att erbjuda våra kunder enastående service och resultat. Här är några skäl till varför vi är det bästa valet för din solcellsanläggning:

1. Expertis och erfarenhet

Vi har lång erfarenhet inom solcellsinstallationer och har arbetat med olika projekt. Vårt erfarna team är specialiserat på professionella och effektiva installationer.

2. Kvalitets-komponenter

Vi samarbetar endast med välkända leverantörer för att erbjuda högkvalitativa solcellspaneler och tillbehör som garanterar långvarig prestanda.

3. Anpassade lösningar

Vi skräddarsyr varje solcellsanläggning för att passa din fastighets unika behov och maximera solenergiproduktionen.

4. Professionell och pålitlig service

Vi vill att du ska känna dig trygg med oss, därför arbetar vi med hög noggrannhet. Vi håller tidsplaner, kommunicerar tydligt och ser till att du är nöjd med varje steg av takbytet.

5. Konkurrens-kraftiga priser

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för våra takbytartjänster utan att kompromissa med kvaliteten. Vi arbetar effektivt och noggrant för att hålla kostnaderna nere och samtidigt leverera ett hållbart tak.

6. Produkt-garanti

Vi erbjuder en garanti på våra produkter för att du ska känna dig trygg med din solcellsanläggning. (12 års produktgaranti och effektgaranti på 25 år)

Solceller Stockholm

Processen för att installera solceller

1. Kostnadsfri inspektion

Ansök om en kostnadsfri inspektion av ditt tak för solcellsanläggning. Våra experter kommer ut och utvärderar takets läge, lutning och eventuella skuggområden för att ge dig en korrekt bedömning.

2. Skräddarsydd planering

Baserat på inspektionen skapar vi en skräddarsydd plan för solcellsanläggningen på ditt tak. Vi tar hänsyn till ditt energibehov, takets storlek och lutning samt andra faktorer som kan påverka solcellernas prestanda.

3. Detaljerad offert

Efter att planen är utarbetad får du en detaljerad offert som tydligt visar kostnaderna för material och installation. Vi strävar efter konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten på solcellerna eller installationen.

4. Godkännande och installation

När du har godkänt offerten påbörjar vi installationen av solcellerna enligt överenskommelsen. Vårt team av erfarna installatörer hanterar processen noggrant och effektivt för att säkerställa korrekt placering och anslutning av solcellspanelerna.

5. Anslutning och testning

När solcellerna är installerade ansluter vi dem till ditt elsystem och genomför grundliga tester för att säkerställa att allt fungerar som det ska. Vi säkerställer att solcellsanläggningen genererar el på det optimala sättet och att den är säker att använda.

6. Instruktion och garanti

När installationen är klar ger vi dig en grundlig genomgång av solcellssystemet och hur du kan övervaka och underhålla det. Vi tillhandahåller också en skriftlig garanti för att ge dig lugn och försäkran om att vi står bakom vår installation.

Installera solceller steg 1
Installera solceller steg 2
Installera solceller steg 3
Installera solceller med Rudholms tak

Solceller Stockholm

Vanliga frågor om solceller

Är det verkligen lönsamt med solenergi?

Den energi som kommer från solen är gratis, och när solpanelerna installerats på taket kostar de alltså ingenting att använda. Däremot kostar det att köpa in solceller och att installera, men det är en långsiktig och lönsam investering som gör att du kan vara mer självförsörjande på el och bli mindre beroende av elprisets svängningar. Du kan även sälja överskottsel till ett elbolag.

Var kan jag installera solpaneler?

Solpaneler kan installeras på tak eller på marken. Vi på Rudholms Tak erbjuder installation av solceller på tak i Stockholm. Det är fördelaktigt om taket har söderläge och en ungefärlig lutning på 35 grader. Det går däremot att installera solceller oberoende av takets lutning och läge, men det kan vara mindre bra att installera solceller om stor del av taket skuggas.

Finns det bidrag att söka?

Från och med den 1 januari 2018 har investeringsstödet för solceller höjts till 30% av installationskostnaden. Du kan även använda ROT-avdrag på 30% av installationskostnaden.

Kan man installera solceller på alla typer av tak?

Solceller kan installeras på de flesta taktyper och de flesta takmaterial. Du bör dock undvika att montera solceller på ett skuggat tak eftersom det inte är lönsamt när solcellerna inte träffas av så mycket solljus. Takmaterialet kan påverka installationspriset för solceller eftersom vissa material är svårare att installera solceller på.

Hur mycket solceller bör jag installera?

Det som påverkar hur mycket solceller du behöver är framför allt takets storlek. En rekommendation är däremot att maximalt installera lika många Watt solceller som storleken på din huvudsäkring x 690, och inte fler Watt än din årliga elförbrukning i kWh.

Boka en kostnadsfri konsultation av oss redan idag!

Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag och upptäck fördelarna med solceller för ditt hem i Stockholm! En av våra experter på Rudholms Tak kommer att besöka dig för att ge en personlig och kostnadsfri inspektion, bedöma takets potential och svara på dina frågor. Ta steget mot en hållbar energilösning genom att boka ditt besök nu!